Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

ЈПКР “Услуга“ – Берово во рамките на своите програмски активности за одржување на водоводната
мрежа во населените места во општината, започна со промена на азбестните цевки на дел од улица во с.Смојмирово.

 

Преку промената ќе бидат заменети азбестни цевски во должина од околу 200 метри каде се поставува Полиетиленско водоводно црево Ф63 со што ќе бидат опфатени околу 15 фамилии во овој дел од Смојмирово. Целокупниот проект се реализира со средства обезбедени од ЈПКР “Услуга“.

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 8 гости и нема членови