Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

Во рамките на неодамна започнатата кампања  ,,ЕУ за ТЕБЕ,,   на 15.02.2017 година Берово го посетија  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија г-динот Самуел Жбогар и францускиот амбасадор во Република Македонија г-динот Кристиjан Тимоние.


 
Во рамките на посетата двајцата амбасадори, придружени од градоначалникот на општина Берово г-динот Драги Наџински и директорот на ЈПКР ,,Услуга“ Берово г-динот Љупчо Дракалски, се запознаа со имплементацијата  на  проектот  ,,Рехабилитација и проширување на канализационата мрежа во Општина Берово,, финансиран од ЕУ,  и исто така ја посетија и пречистителната станица за отпадни води, каде што од страна на вработените на станицата добија информации за начинот и придобивките од нејзино функционирање.

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 13 гости и нема членови