Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

ЈПКР ,,Услуга,, започна со градежни активности за замена на водоводната мрежа на улицата Неретва.

 

Со овој проект се предвидува изградба на водовна мрежа со ПЕ цевки со кои ќе се заменат досегашните дотраени азбестни цевки.  На целата мрежа се предвидени водоводни шахти во кои се сместени водоводни арматури кои овозможуваат исклучување на секоја улица.

Според проектната документација предвидено е и поставување на противпожарен хидрант кој ќе биде во функција за потребите ова подрачје.

 

 

 

 

 

 

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 7 гости и нема членови