Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

 

ЈПКР,,Услуга,,-Берово, согласно потребата од заштита од проширување на  пожар на околните ниви (во случај на палење на депонијата), околу депонијата изврши откос  на трева на појас во ширина од 2 метри. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 5 гости и нема членови