Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

Прегледајте ги програмите на ,,Услуга,,

Повеќе...

Прегледајте ги финансиските извештаи на ,,Услуга,,

Повеќе...

ЈПКР “Услуга“ – Берово во рамките на своите програмски активности за одржување на водоводната
мрежа во населените места во општината, започна со промена на азбестните цевки на дел од улица во с.Смојмирово.

Повеќе...

 

Во рамките на неодамна започнатата кампања  ,,ЕУ за ТЕБЕ,,   на 15.02.2017 година Берово го посетија  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија г-динот Самуел Жбогар и францускиот амбасадор во Република Македонија г-динот Кристиjан Тимоние.

Повеќе...

 

Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

Повеќе...

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 8 гости и нема членови