Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      
Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

ЈПКР “Услуга“ – Берово во рамките на своите програмски активности за одржување на водоводната мрежа во населените места во општината, започна со промена на азбестните цевки на дел од улица во...

Посета на амбасадори

Посета на амбасадори

  Во рамките на неодамна започнатата кампања  ,,ЕУ за ТЕБЕ,,   на 15.02.2017 година Берово го посетија  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија г-динот Самуел Жбогар и...

Зимско одржување (декември 2014)

Зимско одржување (декември 2014)

  Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Со средства од проектот за управување на речниот слив на река Брегалница, направена е целосна реконструкција на пумпната станица за вода во село Русиново.

Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

ЈПКР ,,Услуга,, започна со градежни активности за замена на водоводната мрежа на улицата Неретва.

Заштита од пожар на градската депонија за отпад

Заштита од пожар на градската депонија за отпад

    ЈПКР,,Услуга,,-Берово, согласно потребата од заштита од проширување на  пожар на околните ниви (во случај на палење на депонијата), околу депонијата изврши откос  на трева на појас во...

 • Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

  Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

 • Посета на амбасадори

  Посета на амбасадори

 • Зимско одржување (декември 2014)

  Зимско одржување (декември 2014)

 • Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

  Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

 • Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

  Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

 • Заштита од пожар на градската депонија за отпад

  Заштита од пожар на градската депонија за отпад

 

 

 

 

 

 

Вчитување ...

 

 

 

Најнови соопштенија

 

 

Сите диви приклучоци на вода да се пријават во просториите на претпријатието ЈПКР „Услуга“ Берово апелира, сите диви приклучоци на водоводната мрежа да се пријават во... Прочитај повеќе
Да не се фрла градежен отпад во кантите за комунален отпад ЈПКР „Услуга“ Берово ги известува граѓаните на Општина Берово да не се фрла градежен отпад  во... Прочитај повеќе
Тарифи на водните услуги  С О О П Ш Т Е Н И Е до граѓаните на Општина Берово     По повод големиот интерес во јавноста... Прочитај повеќе

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 10 гости и нема членови