Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      
Зимско одржување (декември 2014)

Зимско одржување (декември 2014)

  Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Со средства од проектот за управување на речниот слив на река Брегалница, направена е целосна реконструкција на пумпната станица за вода во село Русиново.

Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

ЈПКР ,,Услуга,, започна со градежни активности за замена на водоводната мрежа на улицата Неретва.

Заштита од пожар на градската депонија за отпад

Заштита од пожар на градската депонија за отпад

    ЈПКР,,Услуга,,-Берово, согласно потребата од заштита од проширување на  пожар на околните ниви (во случај на палење на депонијата), околу депонијата изврши откос  на трева на појас во...

Одржување на коритото на река Брегалница

Одржување на коритото на река Брегалница

    ЈПКР,,Услуга“-Берово од денес 11.07.2014 година почна со чистење на речното корито на река Брегалница во градот Берово на потег од Кафтански мост до мостот на ул. “23 Август“ кај Автобуската...

Документи за работењето на ,,Услуга,,

Прегледајте ги документите за работењето на ,,Услуга,,

ЗГОЛЕМЕНА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ВОДА

ЗГОЛЕМЕНА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ВОДА

  Со започнувањето на летото и покачувањето на дневните температури на воздухот, започна и летната потрошувачка на водата за пиење. Производството на вода, последните десетина дена се зголеми за...

Одбележување на денот на пролетта

Одбележување на денот на пролетта

  По повод одбележување на денот на пролетта на ден 21.03.2014 год. вработените во ЈПКР ,,Услуга,,  се вклучија во националната кампања ,, Македонија земја на цвеќето-земја на розите,,. Во...

Започна реконструкцијата на одделението за влез на сурова вода на филтер станицата

Започна реконструкцијата на одделението за влез на сурова вода на филтер станицата

    Започна реконструкцијата на одделението за влез на сурова вода на филтер станицата Денеска,  4.12.2013 година, започна реконструкцијата на одделението за влез на сурова вода на филтер...

Замена на четка на фин филтер

Замена на четка на фин филтер

На ден 29.10.2013 година во станицата за пречистување на отпадни води, од страна на вработените во станицата ,успешно беше извршена  замена на  четката на финиот филтер за механичко пречистување...

 • Зимско одржување (декември 2014)

  Зимско одржување (декември 2014)

 • Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

  Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

 • Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

  Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

 • Заштита од пожар на градската депонија за отпад

  Заштита од пожар на градската депонија за отпад

 • Одржување на коритото на река Брегалница

  Одржување на коритото на река Брегалница

 • Документи за работењето на ,,Услуга,,

 • ЗГОЛЕМЕНА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ВОДА

  ЗГОЛЕМЕНА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ВОДА

 • Одбележување на денот на пролетта

  Одбележување на денот на пролетта

 • Започна реконструкцијата на одделението за влез на сурова вода на филтер станицата

  Започна реконструкцијата на одделението за влез на сурова вода на филтер станицата

 • Замена на четка на фин филтер

  Замена на четка на фин филтер

 

 

 

Најнови соопштенија

 

 

Извештај од тестирање на вода   Извештај од тестирање на водата за пиење издаден од ЈЗУ "Институт за јавно здравје на... Прочитај повеќе
СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ НА УСЛУГИТЕ НА ЈПКР ,,УСЛУГА“ Почитувани корисници   Во последно време се почеста е појавата на фрлање на разновиден отпад (... Прочитај повеќе
Соопштение за плаќање сметки СООПШТЕНИЕ ЈПКР ,,Услуга“ Берово ги известува своите корисници на комуналните услуги на... Прочитај повеќе

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни еден гостин и нема членови